Emil_Arthur_interview_gazet.jpg

Voor de gemeenteraadsverkiezing van maart 2018 is de 47-jarige Arthur van Dooren, werkzaam bij o.a. de Nationale Politie, de aangewezen lijsttrekker voor de Partij voor de Vrijheid (PVV) in de gemeente Pekela. In Delfzijl is dat de 48-jarige Emil Smeding die schipper van beroep is. Beide lijsttrekkers zijn gemotiveerd om aan de slag te gaan in hun gemeente en willen het verschil maken.

Tags: PVV Delfzijl Emil Smeding PVV Gemeente Delfzijl .

Lees verder

FOTO-FRACTIE-DELFZIJL.jpg

De PVV doet mee aan de raadsverkiezingen in Delfzijl. Plaatselijk partijaanvoerder Emil Smeding heeft gezelschap van drie man op de kandidatenlijst.

Dat blijkt uit de kandidatenlijsten die gisteren openbaar werden. Delfzijl staat in een illustere rij van in totaal dertig gemeenten in Nederland waar de partij van Geert Wilders zich in de verkiezingsstrijd mengt.

Lees verder

01.-FOTO-EMIL-SMEDING-WIDE.jpg

 Gemeente Delfzijl laat inwoners in de steek

PVV Delfzijl is geschrokken van de kille brief die de inwoners van onder meer Meedhuizen, Wagenborgen en Nieuwolda hebben gekregen van de gemeente. Een brief waarin wordt bevestigd dat het huidige gemeentebestuur niet de belangen van haar inwoners dient. Lijsttrekker Emil Smeding kan zich de woede van de inwoners goed voorstellen: "De zorgen van de inwoners moeten serieus genomen worden. De gemeente Delfzijl verschuilt zich nu achter het Rijk en de provincie. De inwoners van Delfzijl worden in de steek gelaten."

Tags: Delfzijl Zuid PVV Delfzijl Emil Smeding Windturbines .

Lees verder

PLACEHOLDER PROGRAMMA DELFZIJL.jpg

PVV Delfzijl heeft geen problemen met een mogelijke versplintering. Wij weten pas op 21 maart of er daadwerkelijk van versplintering sprake zal zijn. Daarnaast hebben de uitspraak van de kiezer gewoon te respecteren en meer partijen geeft ook meer democratisch debat. De PVV gaat voor 2 tot 4 zetels, dus aan ons zal het niet liggen.   

Reportage EenVandaag 

De één noemt het versplintering, de ander versnippering of zelfs fragmentatie. Gemeenteraden in Nederland bestaan uit steeds meer –doorgaans kleine– partijen. Tijdens de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in Delfzijl doen er twaalf partijen mee. Kan zo’n verdeelde raad nog goed worden bestuurd?

Lees verder